Care Cure Concepts

Ons doel is een betere wereld. Een betere wereld voor patiënten en zorgprofessionals. Dat willen wij bereiken door zorgconcepten van over de hele wereld bekendheid te geven en een platform te bieden waarmee kennis kan worden gedeeld. De zorgconcepten moeten voldoen aan de drie CCC-criteria: (1) simpel als idee, (2) innovatief en inspirerend en (3) opschaalbaar.

Zorgconcepten worden doorgaans binnen een regionale of landelijke setting ontwikkeld en genieten buiten die omgeving vaak nauwelijks bekendheid, vanwege landsgrenzen of verschillen in financieringsstelsels. En dat is jammer. Want er worden overal ter wereld hele slimme, innovatieve en inspirerende dingen bedacht. En als het moet kunnen regels altijd worden aangepast.

Ondanks de toegankelijkheid tot de wereld via het internet blijven innovatieve zorgconcepten van een bepaalde regio veelal voor die wereld verborgen. Wij willen daar verandering in brengen. Wij vinden het van belang innovatieve zorgconcepten op een toegankelijke wijze inzichtelijk te maken, zodat iedereen daaraan inspiratie aan kan ontlenen of daarin kan participeren.